dijous, 12 de novembre del 2009

CONCURS DE BARRETS

Els Diables d’Igualada commemoraran al llarg de l’any vinent el seu 15è aniversari i per a començar a celebrar-ho organitzen, amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, un concurs de barrets.

La iniciativa surt de la voluntat de la colla de diables de la ciutat de reformar el vestuari de Llucifer i Diablessa i han pensat de comneçar la casa per la teulada, fent primer un canvi de barrets.

Aquells que vulguin participar-hi hauran de presentar els dissenys per a Quatre barrets, dos de Llucifer i dos de Diablessa, per a correfoc i actes de lluïment, inspirant-se en l’actual vestuari, ja que es pretén que els nous tinguin continuïtat amb la tradició com s’ha vingut fent fins ara. A banda del disseny caldrà fer una breu explicació del mètode constructiu.

El jurat estarà format per tres membres de Diables d’Igualada, laRegidora de Cultura de l’Ajuntament, la Sra. Maria Enrich i per un dissenyador de moda de la ciutat. Hi haurà premis als dissenys guanyadors, als més originals i als més infernals.

Les bases del concurs i fotografies del vestuari actual les podeu trobar al blog de Diables d’Igualada, http://diablesigualada.blogspot.com/ o al grup de Facebook “Diables Igualada”.

Bases del concurs de barrets

  1. Lobjectiu del concurs és el disseny dels Quatre barrets que empren els personatges Llucifer i Diablessa en els actes de la colla, tant a correfocs com a actes de lluïment. En concret, els elements objectes del concurs són:
    1. Barret de Llucifer de lluïment
    2. Barret de Llucifer de correfoc
    3. Barret de Diablessa de lluïment
    4. Barret de Diablessas de correfoc
  2. Cada concursant podrà presentar disseny per a 1 ó pels 4 barrets a concurs, valorant-se, però, la presentació dels 4 per la coherencia d’imatge.
  3. Es poden presentar a concurs totes les persones que ho desitgin, sense necessitat de formar part de la colla de Diables d’Igualada.
  4. Els dissenys es presentaran en format DIN A4, amb una breu descripció dels materials a emprar i del sistema de fabricació en un sobre tancat en el que hi constarà un pseudònim. A l’interior, amés dels dissenys es lliurarà un segon sobre amb el pseudònim a l’exterior i el nom i cognoms del concursant, i les dades de contacte.
  5. Els dissenys es lliuraran fins les 12 del migdia del dia 1 de Març del 2.010 a les dependències del Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Igualada, edifici Cal Ratés.
  6. El jurat es reunirà els dies posteriors al lliurament i emetrà el seu veredicto durant la primera quincena de març. Els treballs presentats es mostraran en una exposició a celebrar a la ciutat al llarg de la primavera de l’any 2.010
  7. Es lliuraran premis als dissenys guanyadors, als més originals i als més infernals. Els premis no seran en cap cas en metàl·lic.
  8. Tots els dissenys presentats quedaran en propietat de Diables d’Igualada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada