dimarts, 21 de juny de 2011

TROBADA DE BESTIARI MITOLÒGIC DELS PAÏSOS CATALANS Divendres, 8 juliol de 2011 a Jesús (Tortosa)


L’Associació Cultural i Juvenil 7 Cervells organitza una Trobada de Bestiari Mitològic dels Països Catalans dintre del marc de les Festes Majors de Jesús. Aquesta comptarà amb més de 15 bèsties de tota la geografia catalana que s’exposaran a partir de les 19:00h al Pati de la Immaculada, enfront l’EMD de Jesús.

Abans hi haurà activitats i tallers infantils amb l’esplai 7C i l’animació de Muniatto Xou.

Per agafar forces es realitzarà un sopar de germanor que congregarà més de 400 participants amb el global de totes les colles.

A les 23:30h tindrà lloc l’inici de la cercavila de foc amb les Bèsties des de la Pèrgola fins al CEIP Daniel Mangrané. La primera encesa tindrà un caràcter especial per la seua espectacularitat, ja que es muntarà una gran performance d’altura amb llum i color.

Durant tot lo recorregut s’aniran succeint constantment les enceses de totes les Bèsties junt amb animació de carrer amb personatges tenebrosos infernals i altres sorpreses molt interessants. La Rua itinerant mostrarà un espectacle diferent del que s’oferirà al col·legi, per això també s’anima a la gent que surti al carrer i que no només s’esperi al col·legi.

A l’arribada de cada Bèstia al CEIP Daniel Mangrané hi haurà una encesa individual de lluïment amb una breu presentació per part d’un locutor. Quan totes les bèsties hagin arribat, es realitzarà una “TABALADA INFERNAL” amb totes les percussions sonant a l’uníson i una encesa col·lectiva de totes les Bèsties a la vegada, junt amb una TRONADA FINAL ensordidora.

Continuarà la Festa amb l’actuació musical de “Los Maleantes”, grup revelació de l’escena ebrenca, amb una música molt fresca per calmar la calor de l’estiu i tancarà la nit DJ Paredes, amb música de tots los estils per a tots los gustos.

Tots aquests actes són gratuïts i estan patrocinats per la Diputació de Tarragona i l’EMD de Jesús.

+ info: http://www.7cervells.org


Video Promocional:
http://www.youtube.com/watch?v=rhS6sfzjh2w

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada